Om du ska baka bröd börjar du inte med att gå ut i garaget för att hämta jäst, sedan ner i källaren efter ägg, och därefter upp på vinden för att hämta ner mjölet. Så fungerar det ju inte. Du har så klart alla ingredienser i köket. På ett och samma ställe. Tanken med Millevitten Media Mix är densamma. Ska du marknadsföra dig ska du inte först behöva kontakta en reklambyrå, sedan en fotograf
och därefter ett tryckeri. Och dessutom behöva komma ihåg att
byta skyltar på huset och beställa profilprodukt. Hos oss finns hela rasket på samma ställe. Det är det vi kallar Millevitten Media Mix.

 

Varför vara en när man kan vara många? Millevitten Media Mix är ett samlingsnamn för flera företag som samarbetar inom reklam-branschen. Vi är alla specialister inom olika områden och är därför en styrka för varandra. Alla företag varken kan eller ska göra allt.
De ska göra det de är bäst på. Då får också kunden absolut bäst resultat och service.

 

I Millevitten Media Mix hittar du all den expertis du behöver för
att synas. Allt från hjälp med copy, text och public relations till grafisk produktion, layout, hemsidesproduktion och strategisk rådgivning om din marknadsföring. Självfallet kan vi se till att allt blir producerat tryckt och klart, och med professionella bilder. Oavsett om vi pratar om broschyrer i 100 000:s exemplar, storformat som ska täcka en lastbil, eller kampanjsidor till din webb.

 

Läs mer om vad vi kan göra för dig!