Att skriva är ingen konst.


Konsten är att skriva så att det inte märks.

Vare sig det handlar om en enkel slogan, en förklarande annonstext eller inehållet på din webbsida så är det viktigt att språket är rakt, tydligt och lättläst.

 

Därför vinner funktionella texter i nyhetsnotiser eller annonsblad sällan några litterära priser. Villket inte heller är meningen. En bra informativ text går därför rakt på sak utan några krusiduller.

 

Låt därför oss ta fram era kommunikativa texter för ett rakt och tydligt budskap till omgivning och kunder.

 

Ola Tedin - Patos PR

Kan skriva om nästan vad som helst så att vem som helst kan förstå det. Många års erfareneheter som opinionsjournalist har också vässat den retoriska förmågan.

 

Personligen Ola:

Ola Tedin har mer än 30 års erfarenhet av media, journalistik och kommuni-kation och har jobbat med allt från lokalredaktör till kvällstidningsreporter. Samhällsfrågor och politik är stora drivkrafter och är därför engagerad i frivilligorganisationer som Criscom och Sjöräddningen.

Specialkompetens: Kan skriva om nästan vad som helst så att vem som helst kan förstå det. Många års erfareneheter som opinionsjournalist har också vässat den retoriska förmågan.

 

Passioner: Segling och mat är stora intressen, gärna i kombination. En dags kappsegling på havet får därför gärna avslutas med en perfekt ihoprörd bearnaise.

Kontakta Ola:

Tel: 073-988 45 02

E-post: copy@millevitten.se

Webb:  www.patospr.com